Cautare Rapida

Filtrezi simplu si rapid dupa propriile criterii

Vizualizare harta

De acum cautarea este mult mai placuta

Acces usor de pe mobil

Personalizare pentru toate dispozitivele

WhishList

Salvezi cu un click tot ce iti place

Consultanta gratuita

Scrie-ne si vei ramane placut surprins

Pentru Casa Ta

Oferim servicii A-Z

Promotia zilei

 
91

PROPRIETATI

27533

VIZUALIZARI

4120

VIZITE

2247

VIZITATORI UNICI

Noutati

 
Vila-Brebu-Jud. Prahova
80000 EUR
368000 LEI
Romania, 543, BREBU.
Vila-Brebu-Jud. Prahova
Zona: Ploiesti-Exterior
Tip proprietate: Vila/Casa
Cod Anunt: 543
Tip oferta: De Vanzare
Desfasurare: Decomandat
Camere: 7
Grupuri Sanitare: 2
Dormitoare: 5
Anul: 2011
Suprafata Teren: 1100 mp
Suprafata Utila: 200 mp

Vanzare vila P+E+Pivnita, 7 camere,  Brebu-Jud. Prahova, amprenta la sol 100 mp, Su:200 mp, Spivnita : 12 mp, Steren; 1100 mp, deschidere 32m, fundatie beton, placa de beton peste parter, construita pe sistem Richter chiar cu firma Richter din Germania( Sistemul acesta presupune o placă din beton speciala, în care se implantează stapii din metal. Structura de rezistență este alcătuită exlusiv din metal. În această structură metalică se fixează pereții din O.S.B.-sendwich-între care sunt mai multe staturi de vată minerală de diferite tipuri, rezistente la apa si foc).

Instalatia electrica este cu sarma de cupru. Incalzirea este cu centrala proprie, in condensare, cu boiler inglobat, de 60 litri. Fiecare calorifer are racord separat, pentru ca, in caz de defectiune, doar acel calorifer sa fie deconectat și restul sa functioneze. Instalatia de apa are camin de apa. Canalizarea este cu  fosa septica betonata, cu capac metalic. Are instalatie paratrasnet. Are, in fiecare camera este instalatie de cablu de televizor si internet. Timplaria  este din PVC cu geam triplu, gresie si faianta in bai, bucatarie, pivnita, parchet in camere, acoperita cu tabla Lindab.

La subsol, cu intrare pe scara placata cu gresie și respectiv faianta, este intrarea in pivnita, mare 3,5X3,5, de asemenea placata cu gresie și faianta, cu sistem de aerisire, inclusin inla nivelul acoperisului.

La parter este un living mare, din care se poate intra direct și in garajul care are usa exterioara rulou,electrica, dar care poate fi manevrată și manual. Tot din living se iese pe o terasa acoperita, mare cit o camera, se intra intr-o incapere mare, cu dresing, în baia  cu cada, într-un hol de intrare in casă, din care se intra in bucataria mare și din bucatarie, intr-o mică incapere unde este centrala termica. La etaj se urcă din living, pe o scara masiva din fag aburit. La etaj sunt 5 incaperi și o baie cu cada , un hol de legatura,o terasa acoperita și un balcon. In fata intrarii este o terasa mare, neacoperita.

In curtea mare de 1100 m.p. este o platforma betonata și asfaltata de 10x 10m și alei asemenea, care duc de la poarta la intrare si lateral catre alte doua platforme, mai mici, pe care in prezent sunt doua magazii:una din fibra de sticla și alta din O.S.B. Gardul este din plasa, fixata pe stilpi de metal. In curte a fost adus pamint bun, nivelat, sunt zade, mesteceni, pini, scorusi,salcimi și pomi fructiferi, gazon.

Se vinde cu mobila existenta, oferta negociabila.

 

 Agentie imobiliara

 

Ploiesti

Dotari:
1. Interior
Calorifere otel Gresie/Faianta Geam termopan Centrala termica Parchet
No location available
No reviews for house

Adauga Review
Titlu
Comentariu
Rating
Please past text to modal